Kinder-EHBO

image012Brigitte Kleist is arts in de jeugdgezondheidszorg gespecialiseerd in het geven van cursussen kinder-EHBO.

In korte tijd leert u om te gaan met ongevallen die kunnen voorkomen zoals wondjes, brandwonden, bloedneuzen, maar ook leert u wat u moet doen bij een verslikking, als het kind bewusteloos is of als het kind niet meer ademt.
EHBK kan u helpen om te voldoen aan de nieuwe richtlijnen die per 1-1-2018 gelden, waarbij er minimaal één werknemer per vestiging aanwezig moet zijn met een geldig EHBO-diploma voor baby’s en kinderen.
Ook voor herhalingen bent u bij EHBK aan het juiste adres. Dit kan op uw eigen locatie of op de nieuwe locatie van EHBK in Heemskerk met alle moderne trainingsfaciliteiten.

De cursus kan worden afgesloten met het diploma kinder-EHBO van Het Rode Kruis, Het Oranje Kruis of het NIBHV.

Brigitte kwam op de Jozefschool (in Aalsmeer) de herhalingscursus geven. Brigitte kwam met twee andere collega’s. Dit was heel fijn, want daardoor werd er goed gekeken of alles ging volgens de richtlijnen.

EHBO-handelingen: Doordat er drie specialisten rondliepen, had je echt het idee dat er goed naar je handelingen werd gekeken.

EHBO: Naast de theorie kwamen er twee ervaren Lotusslachtoffers langs. Om de beurt kwamen ze binnen met een verwonding. Per tweetal moest je adequaat gaan handelen. Elke keer werd er stilgestaan bij je handelen en werd er op een positieve manier feedback gegeven.

Het was een zeer afwisselende en leerzame dag. Complimenten voor Brigitte!

Antoine Zwagerman, directeur Jozefschool Aalsmeer, namens het BHV/EHBO-team

 

 

Top